BaBy wood

Življenje ima svojo pot in moja pot me je pripeljala do lesenih verig za male škrate. Prvo verigo sem naredla za sina, bila mi je noro všeč in še z večje veseljemi mi ga je bilo opazovat kako jo žveka v ustih.

Izraščanje zobkov je verjetno zelo neprijeteno in tudi dolgotrajno. Velikokrat je izraščanje zobkov krivo za nemiren spanec, jok, povišano telesno temperaturo (padec imunskega sistema), nočna zbujanja, razdražljivost, … Starši pa iščemo rešitve, kako bi našim malčkom pomagali.  S Teom nisma imela težav pri izraščanjem zobkov. Male sitnosti,  slinjenje in vse je dajal v usta.

Najbolj osnovna pomoč je grizalo. Dojenčku ponudite grizala za zobe. Dojenčki si jih bodo drgnili ob dlesni in jih grizljali ter si lajšali bolečine. Za manjše dojenčke so najbolj primerni obroči, okrogla grizala, ker jih lažje držijo v roki in dajo v usta. Priporočam leseno zapestnico ali samo lesen obroč ali lesene igrače (živali, zvezdice, …). Za večje malčke pa priporočam verige.

Zame je les je vsekakor najbolša izbira za izraščanje zobkov. Zakaj?

Les je naravni material, deluje antibakterijsko in je dovolj trd za dlesni in dovolj mehek za že izraščene zobke. Les ima še druge pozitivne učinke, daje občutek udobja in topline. Deljuje protistresno in umirja srčni utrip.

Več o izdelkih na FB-ju Teos TOYS.