Kdo sem?

Kdo sem in zakaj sem? Buba ali metulj, zaprta ali odprta, nova ali stara? Kljub dvomom sem vedno boljša in tako ali drugače vedno – JAZ. Promotorka #goodlife 😱 Zakaj #goodlife? Ob besedi »good« začutim harmoničnost in da je vse o. k. Ničesar ni preveč in ničesar premalo. Vse je »good«, vse je v redu. Nič ni narobe in nič ni prav. »Good« mi daje hvaležnost in nenasilje – nenasilje do sebe in do drugih.

 

Sprejemam se takšno, kakršna sem; sem, kar sem.

Hvaležna sem, da sem. Cenim se. Sprejemam se. Zakaj? Če ne bi sprejela same sebe, kdo bi me potem? Sprejemam se in širim svetlobo v okolico, zato me drugi sprejemajo takšno, kakršna sem. Ko si dovolim, da se sprejmem, sem to, kar sem, sijem, žarim, moje srce je odprto. Diham in sem pomirjena. Z mojega obraza pade maska, počutim se čisto. Ne skrbi me, kaj si drugi mislijo o meni. Sprejemam se in sprejemam tebe – danes in prav tako jutri ter vsak dan.

 

Sprejemam se takšno, kakršna sem. Sprejemam vse svoje lastnosti. Vsa svoja vedenja. Spoštujem mirnost, vzkipljivost, razburljivost, prijaznost, dobrosrčnost … Vse je del mene in vse to sprejemam ter obvladujem. Sprejemam svoje telo, svoj zunanji videz. Dovolim si skrbeti za svoje telo.

Sprejmi sebe. Sprejmi mene. In sprejmi okolico.